Brabant Schilders

Brabant Schilders is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk (voor zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie), latex spuiten en houtrot reparatie.

Particulier of bedrijf geen probleem wij helpen u graag met al uw schilderwerk. Wij benaderen iedere klant persoonlijk, bieden u maatwerk en zorgen ervoor dat wij precies weten wat voor u van belang is. Mooi binnen- en buitenschilderwerk zorgt voor een geweldige aanblik van uw woning of bedrijfspand en een goed onderhouden pand ziet er niet alleen fraai uit, maar behoudt hierdoor ook zijn waarden.

Met ons ervaren en deskundig team staan wij graag voor u klaar en bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Onze schilders


Lorem ipsum..

Bennie Oremans

Hallo,

Mijn naam is Bennie Oremans. Na bijna 35 jaar werkervaring ben ik van mening dat ik mijn steentje bij kan dragen aan het succes dat wij voor ogen hebben met onze nieuwe naam Brabant Schilders.
Ik ben iemand die perfectionistisch is ingesteld waar het gaat om het nastreven van persoonlijke doelen. Ik vind het dan ook erg leuk om samen met ons professioneel team Brabant Schilder een naam en een gezicht te kunnen geven waar de klant op kan bouwen en vertrouwen.

Heb jij ook vertrouwen in ons team, bel of mail ons gerust.

Graag tot ziens,

Bennie Oremans .


Lorem ipsum..

John van der Linden

Hallo

Mijn naam is John van der Linden ondertussen heb ik 37 jaar ervaring in het schildervak. Door deze lange werkervaring mag ik mezelf verfpecialist noemen. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, en hoop met het professionele team van Brabant Schilders nog vele mooie klussen te mogen maken.