Onze diensten

Wij kunnen u adviseren in zowel binnen als buitenschilderwerk, door onze kennis en professionele producten bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens beschikken wij ook over de juiste klim en afdekmaterialen om zo veilig te werk te kunnen gaan. 

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij zullen bij u langskomen voor een passende offerte en in overleg met u een passend plan van aanpak maken.

Afspraak maken

Texwerk

Is uw huis toe aan een nieuwe look of renovatie? Wij werken met de beste merken. Deze zijn afwasbaar en voorzien van schrobklasse A. Mocht er dus een vlekje op uw muur komen, kunt u dit eenvoudig zelf afwassen. Oneffenheden zullen worden hersteld om zo strakke en gladde wanden te creëren.

Lakwerk

Wij adviseren u graag over het gebruik van de juiste lakken. De verfsoort is namelijk van groot belang voor het behoud van een goede conditie van het schilderwerk. Goedkopere merken leveren een slechtere kwaliteit dan de lakken waar wij mee schilderen. Met alkydverf bent u altijd verzekerd van de beste kwalitiet.

Spuitwerk

Waarom uw wanden en/of plafonds laten spuiten? Door de latex te spuiten krijg je een super strak en glad resultaat. Dus zonder vlekken, banen en strepen! Ook is de verwerking van spuiten sneller en voordeliger.